DIGITAL STUDY ZONE


A Digital Study Zone a Lépésenként magyarul 1. tankönyv on-line adaptációját tartalmazza. Megtalálható benne a nyomtatásban megjelent tankönyv anyaga, kiegészítő angol nyelvű nyelvtani magyarázatokkal és további hanganyaggal.

Kapcsolat felvétel

A Digital Study Zone a Lépésenként magyarul 1. tankönyv on-line adaptációját tartalmazza. Megtalálható benne a nyomtatásban megjelent tankönyv anyaga, kiegészítő angol nyelvű nyelvtani magyarázatokkal és további hanganyaggal. Jelenleg a 1-18. és 22-24. leckék érhetők el, de később több lecke is feltöltésre kerül.

A Digital Study Zone használható önálló tanulásra, valamint az órán tanultak ismétlésére és gyakorlására, ha a tanórákon a nyomtatott Lépésenként magyarul 1. tankönyvet használják.

Az első hat fejezet ingyenesen és regisztráció nélkül elérhető. A további fejezetek regisztrációt és fizetést követően válnak elérhetővé.  

Unit 1.
Unit 2.
Unit 3.
Unit 4.
Unit 5.
Unit 6.

Az alábbi leckékhez regisztráció és fizetés után lehet hozzáférni. 2 éves hozzáférés egyszeri alkalommal fizetendő 6 500 forintért. TECHNIKAI OKOK MIATT JELENLEG NEM MŰKÖDIK A REGISZTRÁCIÓ

Regisztrációhoz kattintson ide


Unit 7.
Unit 8.
Unit 9.
Unit 10.
Unit 11.
Unit 12.
Unit 13.
Unit 14.
Unit 15.
Unit 16.
Unit 17.
Unit 18.
Unit 19.
Unit 22.
Unit 23.
Unit 24.